WORKSHOPJES GRATIS

Mocht u de snijmachine Silhouette hebben dan kunt u om een snijbestand vragen

 

 

Index

Nieuw

Winkelstraat

Straatventers

Kerstmis

Kijkkasten

Workshop gratis

Workshop betaald meubelen etc.

Workshopbetaald speelgoed

Babypopjes

Linken

Contact

 

Knip alles uit geel papier, print de twee buitenplaatjes en plak alle laagjes 2 aan 2 op elkaar. Plak op ieder koppel een draad en plak dan de andere twee erop. Let daarbij op dat de eendjes de grond nog raken. Plak rode kraaltjes als wieltjes en kleur de snavels rood en plak de ogen op de plaats. Voor diegene die een snijmachine Silhouette hebben kunnen een snijbestand aanvragen.

Knip alle onderdelen uit en plak ze op elkaar zodat je dikkere laagjes krijgt. zet de poten door middel van een splitpennetje aan elkaar. Plak op de korte poot het tafelblad en op de twee lange poten de rugleuning. Plak 4 wieltjes b.v. grote kralen onderaan de poten en maak van een tandenstokertje een sportje tussen de voor en achterpoten. Knip een stukje katoen en plak dat tegen de rugleuning en onder het tafelblad, Het mooiste is, als je één rugleuning en één tafelblad overhoudt en die over de katoen heen plakt, zodat de katoen er netjes tussen valt.

Koffie zetapparaat

Vouw het koffiezetapparaat in elkaar, lijm de bovenkant tussen de rechte stukjes, Lijm de bodem met dezelfde maat als de bovenkant tussen de rechte stukjes. Plak de twee kleine strookjes rond de boven en onderkant, let op de breedte van de strookjes. Smal bij smal, breder bij breder. Lijm het laatste grote blauwe stukje zo dat het ronde gedeelte tussen de onderste strookjes valt en het rechtopstaande stukje naar boven wijst en tegen de staanders valt. Kijk goed naar de foto. Plak het doorzichtige stukje als waterreservaat aan de achterkant. Mocht het niet lukken met lijm gebruik dan tweezijdig plakband. Plak het zwarte kraaltje aan de voorkant op het koffiezetapparaat. Koffiepot, lijm het zilverachtige stukje rond om een b.v. Viltstifte. Plak de hem dicht. Breng met een randenstokertje lijm aan de onderkant van de koffiepot en zet dit op het zilverkleurige rondje. Er zijn verschillende rondjes in het zakje, de koffiepot wil nog wel eens verschillen met het inelkaar lijmen. Plak het vierkantje van de deksel (blauw) in elkaar, dat valt straks tegen de rand van de deksel, Plak het strookje blauw papier tegen de deksel. Plak de handgreep (blauw) in elkaar en plak hem op de koffiepot. Plak het filter(blauw) in elkaar, buig hem rond en plak het zilverachtige strookje in de koffiefilter. Ook als pakketje te koop